Sunt Cristian, mindset coach și profesionist în domeniul financiar. În cei peste 20 de ani de experiență în finanțe, am avut acces la diferite medii de lucru, industrii, contexte și am avut oportunitatea să experimentez diverse roluri, printre care: consultant, trainer, coordonator de echipe și proiecte.

Această expunere, îmbinată cu pasiunea mea pentru autocunoaștere și dezvoltare personală, m-a ajutat să-mi lărgesc perspectiva, să recunosc tipare, să identific cauzele problemelor și să găsesc soluții inovative, punându-mă în poziția de a-i ajuta și pe alții în această direcție.

Transformare personală prin coaching

Transformare personală prin coaching

În calitate de coach, rolul meu este să te acompaniez în călătoria ta personală și profesională, să te ghidez către a descoperi tiparele ce stau în spatele gândurilor, emoțiilor și acțiunilor tale. Conștient fiind de aceste tipare, vei putea să le schimbi prin procesul de coaching și vei fi în măsură să iei decizii care să-ți aducă echilibru, sens și împlinire.

Te pot ghida să descoperi care sunt cu adevărat valorile tale personale și să îți stabilești obiective aliniate cu acestea, să înlături blocaje care te împiedică să-ți atingi obiectivele (frică, amânare, autosabotare, vinovăție, rușine, resentimente etc.), să renunți la obiceiuri dăunătoare sau să-ți creezi obiceiuri sănătoase, să construiești relații sănătoase.

Te invit să mă contactezi dacă vrei să afli mai multe și să rezervi o sesiune inițială dacă vrei să te acompaniez în călătoria ta de transformare personală. Vom lucra împreună pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți maximiza potențialul.

Servicii

Coaching pentru îndepărtarea blocajelor ce stau în calea atingerii obiectivelor tale.

Cursuri și consultanță pentru dezvoltare personală și profesională, particularizate pentru nevoile tale sau ale companiei tale.

servicii coaching cursuri consultanta
servicii coaching cursuri consultanta

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Contactează-mă

person in red and black plaid long sleeve shirt using black laptop computer
person in red and black plaid long sleeve shirt using black laptop computer

Scrie-mi la contact[at]cristiantataru.com sau completează formularul de mai jos:

Abonare la newsletter

Abonează-te pentru a primi notificare pe e-mail când sunt publicate articole pe blog sau când apar alte noutăți importante.

Îți voi scrie doar când am de împărtășit ceva de valoare.

abonare newsletter
abonare newsletter